Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش‌آموزی که موفق به کسب رتبه ۱۴۳ گروه علوم انسانی شده و در مدارس سمپاد تحصیل کرده است، می‌گوید: اگر در مدرسه دیگری بودم این رتبه را کسب نمی‌کردم! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سپیده جانباز یکی از دانش‌آموزان عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان است که توانسته در کنکور امسال رتبه 143 رشته علوم انسانی را کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دانش‌آموز می‌گوید که از پایه دهم مجری قرارگاه تشکیلاتی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان بود و در سال دوازدهم مطالعه برای کنکور را به شکل جدی‌تری آغاز کرد. 

او درباره روش درس خواندنش به تسنیم می‌گوید: هر دانش‌آموز مدل متفاوتی برای مطالعه دارد و باید تلاش کند تا به شیوه‌ای که با شرایط او سازگارتر است دست یابد. من سبک‌های مختلف درس خواندن را امتحان کردم تا بدانم با چه شیوه‌ای موفق‌تر هستم البته از عید بر روی درس خواندن به شدت متمرکز شدم و اوج زمان مطالعه‌ام در روز 8 ساعت بود.

این دانش‌آموز که در مدارس سمپاد درس می‌خواند، درباره این موضوع که مدرسه در موفقیتش چه تأثیری داشته است و آیا دانش‌آموزان مدارس دولتی عادی با دانش‌‌‌آموزان مدارس خاص و غیر دولتی در کنکور در رقابتی برابر و عادلانه قرار دارند؟ عنوان می‌کند: مدرسه برای آنها و به ویژه برخی دروس تخصصی‌تر بسیار زمان می‌گذاشت، کلاس‌های فوق برنامه مختلفی داشتند و بهترین اساتید اراک در مدرسه آنها تدریس می‌کردند. شاید اگر مدرسه عادی بودم و دبیرانم تا این حد مسلط و خوب نبودند این نتیجه را در کنکور کسب نمی‌کردم واقعاً تفاوت فاحشی بین کیفیت آموزش در مدارس سمپاد با دولتی عادی وجود دارد.

جانباز می‌گوید: کنکور رقابت ناجوانمردانه‌ای است اگرچه موفقیت به فرد بستگی دارد ولی شرایط رقابت برای همه دانش‌آموزان یکسان نیست مثلاً اگر من در مدرسه زبان و دروس تخصصی را به خوبی یاد نمی‌گرفتم هر چقدر خودم تلاش می‌کردم باز هم به دانش‌‌آموزانی که با انواع آموز‌ش‌های مختلف مواجه هستند، نمی‌رسیدم. معتقدم پایه افراد در مدرسه بسته می‌شود.

این دانش‌آموز ادامه می‌دهد: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان هم تأکید دارد که در پایه دوازدهم بیشتر بر روی درس خواندن متمرکز شویم و به لحاظ مشاوره تحصیلی کمک بسیاری به ما کرد. عده‌ای از دانش‌آموزان که در پایه یازدهم عضو قرارگاه ملی بودند و از استان‌های مختلف انتخاب شده‌اند به لحاظ آموزشی مورد حمایت اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان قرار داشتند.

او درباره فعالیت‌های قرارگاه ملی می‌گوید: دانش‌آموزان عضو قرارگاه ملی صدای سایر دانش‌آموزان هستند و حرف‌های آنها را به گوش مسئولان اتحادیه و آموزش و پرورش می‌رسانند به عنوان مثال در دوره ما، مطالبه‌ای با موضوع رویکرد حجاب و عفاف در کتاب‌های درسی داشتیم که در اینباره با آقای ذوعلم رئیس وقت سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی جلسه‌ای هم برگزار کرده و صحبت‌های خود را بیان کردیم. 

باز هم اکثر رتبه‌‌های برتر کنکور امسال "دانش‌آموز مدارس خاص و غیردولتی" بودند!زنگ خطر "عدالت آموزشی"؛ سهم کمتر دانش‌آموزان خانواده‌های محروم از سبد آموزش کشور+ جداول

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدرسه کنکور دانش آموزان سمپاد مدرسه کنکور دانش آموزان سمپاد اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۶۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته