Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وب‌سایت سازمان نظام‌پزشکی متن نامه به شرح زیر است:

ریاست محترم جمهور جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی

 بعد از سلام و قدردانی از زحمات حضرتعالی در هدایت سکان کشور در این برهه تاریخی بحران کرونا، مجمع انجمن‌های علمی گروه پزشکی ایران که برگزیده تمام انجمن‌های علمی است که به کار سلامت می‌پردازند لازم می‌داند نگرانی عمیق خود را از آنچه که این روزها به دلیل بحران کرونا بر کشور می‌گذرد و نحوه مقابله با آن، ابراز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به خصوص در مقاطعی که به دلیل سنت‌های ملی و مذهبی و اجتماعات مرسوم آنها نیازمند اتخاذ سیاست هایی ظریف و هوشمندانه هستیم، این نگرانی و به تبع ان این احساس مسئولیت ابعاد بزرگتری می‌یابند.

به عنوان صدای سیستم سلامت کشور و مجموعه ای که شامل انجمن های متخصصین و کارشناسان آمار و اپیدمیولوژی و پزشکی اجتماعی هم میشود ، به عنوان مجموعه‌ای که تک تک آحاد او ماههاست در پیکاری بی امان با این بحران  به سر میبرند و نقاط ضعف را به خوبی تجربه کرده و می‌شناسند هشدار می‌دهیم عدم رعایت توصیه‌های کارشناسانه مجمع و سیستم سلامت باعث ابتلا و مرگ و میر با ابعاد ی به مراتب دهشتناک تر از پیش خواهد شد. اگر امروز روزانه ۲۰۰ مرگ و ٢٠٠٠ ابتلا ثبت می‌شود بر اساس برخی پیش‌بینی‌ها در صورت عدم رعایت جدی دستورالعملها در سه ماه آینده این امار تا ١٦٠٠ مرگ در روز هم افزایش خواهد یافت.

خستگی نیروهای انسانی کادر پزشکی و به پایان رسیدن منابع سلامت در چنین شرایطی چشم اندازی بسیار تیره و تکان دهنده پیش چشم آشکار می‌کند. بنابراین به عنوان یک نظر کارشناسی با پذیرش تمام مسئولیت‌های اجتماعی و اخلاقی ان اعلام می‌کنیم:

«عزاداری و مراسم مذهبی در اجتماعات و گروه‌ها بعلاوه تجمعات بزرگ مثل کنکور بدون رعایت شرایط لازم باید اکیدا ممنوع گردیده بر ممنوعیت ان نظارت جدی و انضباطی اعمال گردد.»

اولا : خطر شعله ور شدن ابتلا و تلفات فراوان در جمع عزاداران به هم فشرده اظهر من الشمس است و بازتاب منفی این ابتلا در کوتاه مدت و دراز مدت بر توده مردم و به خصوص دینداران شایان تاملی ویژه است. چراکه براساس اعتقادات مسلم ما از بین بردن  تنها یک زندگی به معنی از بین بردن حیات همه انسان هاست.

ثانیا: عشق ابا عبداله الحسین در رگ و پی ایران و هر ایرانی جاری است و بخش پرافتخار هویت  ملی ماست. تعطیلی مراسم گروهی ایام محرم به هیچ رو به معنای تعطیل عزاداری یا عدم بزرگداشت  سرور شهیدان نیست. یاد این حماسه  همواره و همه ساله و بخصوص در این ایام  بر روح و روان این ملت  آنچنان جاریست  که نیاز به تبلیغ ندارد. از سوی دیگر تعطیل مراسم گروهی محرم، درک پیام تاریخی عاشورا مبنی بر گذشتن از خود و سلایق خود در برابر مصالحی عالی‌تر ، که در اینجا حفظ سلامت امت  تعبیر می‌شود. شعله ور شدن شیوع کرونا به دنبال اجتماعات موضوعی نیست که در پرده بماند  و تاثیر منفی  ان بر توده علاقمندان ابی عبدالله و عاشقان عاشورا و توده مردم را به راحتی میتوان پیش بینی کرد.

محدودیت های شدید در  زیارت خانه خدا -کعبه -در این ایام نمایانگر ضرورت تعطیلی کلیه مناسک دینی تجمعی منجمله مراسم ایام محرم است. تبلیغات رسانه های خارجی  در صورت عدم تعطیلی این مراسم هم   دور از انتظار نیست.

مردم فهیم ایران بی تردید ارزش سختگیری های دولت -این پدر سخت گیر عاقبت اندیش -را چه به شکل جریمه خاطیان و چه به شکل قرنطینه برخی شهر ها و اماکن،  قدر شناسند  و در روز مقتضی پاس خواهند داشت.   

هیات مدیره مجمع انجمنهای علمی گروه پزشکی    

دکتر فاضل،دکتر نوبخت،دکتر ظفرقندی،دکتر تاجرنیا،دکتر زمانی،دکتر سید احمد جلیلی و دکتر صدریزاده و دکتر برومند ،دکتر عباسیون،دکتر جغتایی،دکتر صداقت،دکتر بیات،دکتر رسایی،دکتر سبزواری،دکتر نعمت اللهی،دکتر فلاحی،دکتر خاقانی،دکتر شیرزاد،دکتر سلیمی،دکتر خداکرمی،دکتر هلاکویی،دکتر حسینی

کد خبر 535862 برچسب‌ها كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۵۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت

وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

به گزارش مشرق، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

دیگر خبرها

  • جامعه پزشکی در حال خالی شدن است/ مسئولین قدر سرمایه‌های فاخر کشور را بدانند
  • انتخاب اعضای سومین دوره هیات مدیره صنف تماشاخانه‌های ایران
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • انتخاب اعضای سومین دوره هیات‌مدیره صنف تماشاخانه‌های ایران
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • تجلیل از چهل سال خدمات علمی و فرهنگی استاد دانشگاه تهران
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه