Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پنجمين کنکور نوازندگي فلوت توسط انجمن فلوت ايران به دبيري هنري آذين موحد از 24 تا 31 فروردين در تالار آويني پرديس هنرهاي زيباي دانشگاه تهران برگزار مي‌شود.
آذين موحد، عضو هيأت علمي گروه موسيقي دانشگاه تهران و بنيانگزار انجمن فلوت ايران در مورد اين مسابقه توضيح داد: «انجمن فلوت ايران که کانون متمرکز بر فعاليت‌هاي تخصصي نوازندگي فلوت در پرديس هنرهاي زيبا دانشگاه تهران است، پنجمين کنکور حرفه‌اي خود را از تاريخ 24 تا 31 فروردين 1398 در تالار آويني پرديس هنرهاي زيبا برگزار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين مسابقه هر چهار سال توسط انجمن فلوت ايران برگزار مي‌شود و هدف آن آشنا کردن نوازندگان ايراني با استانداردهاي حرفه‌اي نوازندگي فلوت کلاسيک و همچنين معيارهاي حضور در کنکورهاي بين‌المللي و آشنايي با نحوه داوري در کنکورهاي بين‌المللي است.»
رياست هيأت داوران را کوشيار شاهرودي، فلوتيست برجسته ايراني و استاد فلوت در کنسرواتوار رؤان فرانسه بر عهده دارد. محمد شله‌چي استاد پيانو در گروه موسيقي دانشگاه تهران و آمين فيض‌آبادي آهنگساز ايراني عضو آکادمي آهنگسازان برلين هنرمندان ديگري هستند که در اين مسابقه در قالب اعضاي داوران به قضاوت خواهند پرداخت.
او درباره مراحل اين کنکور گفت: «اين کنکور در سه مرحله برگزار خواهد شد و 18 شرکت‌کننده که سن آنان تا زمان برگزاري کنکور بيش از 30 سال نخواهد بود در آن ثبت نام کرده‌اند. شرکت‌کنندگان در اين کنکور شامل 4 نفر از پرديس هنرهاي زيباي دانشگاه تهران، يک نفر از دانشگاه فرهنگ و هنر واحد 1، دو شرکت‌کننده از هنرستان هنرهاي زيباي اصفهان، يک نفر از دانشگاه خواجه‌نصير طوسي، يک شرکت‌کننده از دانشگاه هنر، يک نفر از دانشکده هنر و معماري دانشگاه آزاد، يک نفر فارغ‌التحصيل هنرستان موسيقي دختران، يک نفر از آموزشگاه نغمه گشايش، 4 شرکت‌کننده از دبيرستان‌هاي ايران، يک نفر از دانشگاه کنبراي استراليا و ديگري از اکول نرمال موسيقي پاريس ثبت نام کرده‌اند. اين اولين باري است که کنکور نوازندگي در ايران ميزبان رقابت‌کننده خارجي خواهد بود.»
موحد در مورد تاريخ برگزاري مراحل مختلف اين کنکور توضيح داد: «مرحله اول 24 فروردين، مرحله دوم 27 فروردين و مرحله سوم در تاريخ 31 فروردين 1398 برگزار خواهد شد. زمان برگزاري مسابقات از ساعت 11 تا 17 در تالار آويني پرديس هنرهاي زيبا خواهد بود. کنکورهاي انجمن فلوت ايران، همان‌گونه که از مراحل شرکت و رپرتوار آن مشخص است، براي نوازندگان جواني برنامه‌ريزي مي‌شود که به اصول نوازندگي حرفه‌اي چيره شده باشند و براي شناخت قابليت‌هاي خود در ارتباط با کنترل اجرا، تفسير موسيقي، مديريت کاربرد تکنيک‌هاي مختلف در حين نوازندگي، برخورد حرفه‌اي با صحنه، و اجراي قطعات از کليه‌ي دوره‌هاي موسيقي در فواصل زماني کوتاه، تصميم به شرکت در اين مسابقه مي‌گيرند.»
او در مورد قطعات گفت: «قطعات مرحله اول اين کنکور شامل وارياسيون‌هاي قطعه «فولي دسپاين» اثر مرن مره، «رندو موتزارت ک .184»، و «کاپريس شماره 30 از اپوس 107» کارگ الرت است. در مرحله دوم شرکت‌کنندگان به اجراي کامل يکي از کنسرتوهاي راينکي، نيلسون و يا دوين خواهند پرداخت و در مرحله سوم اجراي قطعه معاصر «In V Acts» آمين فيض‌آبادي به علاوه اجراي يک کنسرت 30 دقيقه‌اي به انتخاب داوطلب که در آن اجراي يک قطعه فلوت و پيانو از دوره امپرسيونيزم اجباري است.»
دبير هنري انجمن فلوت ايران در مورد چرايي حضور تعداد اندکي از نوازندگان فلوت در اين کنکور اظهار کرد: «ايجاد بسترهاي مناسب براي تجربه استانداردهاي بين‌المللي توسط فلوتيست‌هاي ايراني از وظايف انجمن فلوت ايران است و اين انجمن بدون در نظر گرفتن تعداد شرکت‌کنندگان در برنامه‌هاي خود و با تعهد به پياده‌کردن کيفي پارامترهاي فرهنگي هنر موسيقي، وظيفه خود مي‌داند که فرصت تجربه نوازندگي بر اساس معيارها و سنن بين‌المللي را براي آن دسته از نوازندگان ايراني که تمايل و قابليت تجربه اين استانداردها را دارند، فراهم کند. جاي تعجب نيست که 4 نفر از افرادي که در اين کنکور ثبت نام کرده بودند، قبل از برگزاري، صحنه رقابت را ترک کرده و انصراف داده‌اند. انجمن فلوت ايران حتي چنين تجربه‌هايي را در کارنامه نوازندگان جوان بسيار مثبت تلقي مي‌کند، زيرا نشان‌دهنده عزم آنان براي ورود به چرخه‌هاي حرفه‌اي نوازندگي فلوت و آشنا شدن با استانداردهاي بين‌المللي و نه معيارهاي اقتصادي در ايران مي‌پندارد و تلاش و ممارست براي شرکت در اين کنکور را تصميم جوانان شرکت‌کننده در ايجاد چالش واقعي براي رشد و تحول خود به سمت معيارهاي واقعي هنر که در جهان شناخته شده است مي‌داند. البته جاي تعجب است که جوانان بسياري در صحنه‌هاي رسمي موسيقي در کشور همچون ارکسترهاي مختلف، پروژه‌هاي سرمايه‌گزاري شده موسيقي، تدريس در هنرستان‌ها و در دانشگاه‌هاي علمي کاربردي مشغول به کار هستند و از نظر سني شرايط شرکت در اين کنکور را دارند، اما هيچ‌يک عزم شرکت در يک کنکور با استانداردهاي بين‌المللي را نداشته و تمايلي به چالش نوازندگي حرفه‌اي فلوت، آن‌گونه که در جهان مرسوم است نشان نداده‌اند.»
موحد در پايان در مورد برگزاري مسترکلاس و شرايط ثبت نام گفت: «انجمن فلوت ايران همزمان با برگزاري اين کنکور، در ساعات خارج از اجراي مسابقه، به برگزاري مسترکلاس نوازندگي فلوت توسط کوشيار شاهرودي، کلينيک نوازندگي فلوت توسط آذين موحد، و کارگاه آشنايي با نوازندگي فلوت معاصر توسط کلاريز کشاورز، کارشناس ارشد نوازندگي فلوت از دانشگاه ميزوري آمريکا را برنامه‌ريزي کرده است.»
علاقه‌مندان مي‌توانند براي ثبت نام در اين کلاس‌ها در تاريخ‌هاي 24 و 25 فروردين 98 به گروه موسيقي پرديس هنرهاي زيبا مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۳۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور فعال معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت

مدیرکل اروپا، آمریکا و کشورهای مستقل مشترک‌المنافع (CIS) وزارت نفت از حضور فعال معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی این وزارتخانه در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت خبر داد.

به گزارش شانا، سید مهدی سیدی گفت: دیپلماسی فعال وزارت نفت در حوزه انرژی در دولت سیزدهم و توسعه فعالیت‌های بین‌المللی این وزارتخانه فراتر از فروش نفت خام از قبیل صادرات خدمات فنی و مهندسی، صدور دانش و فناوری، و همکاری‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی مراکز علمی و فناوری صنعت نفت ایران با همتایان خارجی است.

وی برپایی نخستین غرفه مستقل معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی در نمایشگاه نفت؛ برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوع‌های «بررسی ظرفیت‌های ایران برای تبدیل به قطب گازی منطقه»، «چشم‌انداز صنعت نفت و گاز آفریقا و تدوین نقشه راه توسعه همکاری‌ها»، «ارائه آخرین چشم‌انداز اوپک و جی‌ئی‌سی‌اف در افق ۲۰۵۰» و «آخرین گزارش ارزیابی هیئت بین‌الدولی تغییر اقلیم» با حضور مدیران، استادان، متخصصان و صاحب‌نظران داخلی و خارجی؛ پیگیری حضور حداکثری هیئت‌های فنی و تخصصی و شرکت‌های توانمند بین‌المللی صنعت نفت و گاز در نمایشگاه از کشورهایی مانند آلمان، چین، روسیه، ژاپن، فرانسه، بلاروس، ترکیه، کانادا، هندوستان، اتریش، ترکمنستان و ازبکستان؛ دعوت از سفیران خارجی و مقام‌های اقتصادی برای حضور در آیین گشایش رسمی و بازدید از نمایشگاه؛ حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور برای حضور در نمایشگاه و معرفی ظرفیت‌های خود با همکاری پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت به بازارهای جهانی؛ ملاقات با شرکت‌های ایرانی فعال در عرصه بین‌المللی و شرکت‌های خارجی فعال در صنایع نفت و گاز ایران و بررسی روند اجرای پروژه‌ها و رسیدگی به موانع و چالش‌ها را از برنامه‌های معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برشمرد.

در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به‌عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین رویداد نفتی ایران، با حمایت و سیاست‌گذاری وزارت نفت، از سوی شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود و شرکت‌های اصلی وزارت نفت (شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و شرکت ملی صنایع پتروشیمی)، شرکت‌های زیرمجموعه و تابع آن‌ها و دست‌اندرکاران اصلی صنعت نفت، در آن حضور جدی و فعالی دارند.

این رویداد با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • شهر قم سالانه میزبان ۲۲ میلیون زائر داخلی و خارجی است
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • حضور فعال معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت
  • برترین های مسابقات ملی مهارت رانندگی لیفتراک مشخص شدند
  • شورای رقابت و سکوت درباره رویه ضد رقابتی برندهای خارجی
  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • کابک نکونام با خارجی‌ها
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی