Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، آذین موحد، عضو هیأت علمی گروه موسیقی دانشگاه تهران و بنیانگزار انجمن فلوت ایران در مورد این مسابقه توضیح داد: انجمن فلوت ایران که کانون متمرکز بر فعالیت‌های تخصصی نوازندگی فلوت در پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران است، پنجمین کنکور حرفه‌ای خود را از تاریخ ۲۴ تا ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ در تالار آوینی پردیس هنرهای زیبا برگزار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسابقه هر چهار سال توسط انجمن فلوت ایران برگزار می‌شود و هدف آن آشنا کردن نوازندگان ایرانی با استانداردهای حرفه‌ای نوازندگی فلوت کلاسیک و همچنین معیارهای حضور در کنکورهای بین‌المللی و آشنایی با نحوه داوری در کنکورهای بین‌المللی است.

وی ادامه داد: ریاست هیأت داوران را کوشیار شاهرودی، فلوتیست برجسته ایرانی و استاد فلوت در کنسرواتوار رؤان فرانسه بر عهده دارد. محمد شله‌چی استاد پیانو در گروه موسیقی دانشگاه تهران و آمین فیض‌آبادی آهنگساز ایرانی عضو آکادمی آهنگسازان برلین هنرمندان دیگری هستند که در این مسابقه در قالب اعضای داوران به قضاوت خواهند پرداخت. این کنکور در سه مرحله برگزار خواهد شد و ۱۸ شرکت‌کننده که سن آنان تا زمان برگزاری کنکور بیش از ۳۰ سال نخواهد بود در آن ثبت نام کرده‌اند. شرکت‌کنندگان در این کنکور شامل ۴ نفر از پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران، یک نفر از دانشگاه فرهنگ و هنر واحد ۱، دو شرکت‌کننده از هنرستان هنرهای زیبای اصفهان، یک نفر از دانشگاه خواجه‌نصیر طوسی، یک شرکت‌کننده از دانشگاه هنر، یک نفر از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد، یک نفر فارغ‌التحصیل هنرستان موسیقی دختران، یک نفر از آموزشگاه نغمه گشایش، ۴ شرکت‌کننده از دبیرستان‌های ایران، یک نفر از دانشگاه کنبرای استرالیا و دیگری از اکول نرمال موسیقی پاریس ثبت نام کرده‌اند. این اولین باری است که کنکور نوازندگی در ایران میزبان رقابت‌کننده خارجی خواهد بود.

جای تعجب است که جوانان بسیاری در صحنه‌های رسمی موسیقی در کشور همچون ارکسترهای مختلف مشغول به کار هستند عزم شرکت در یک کنکور با استانداردهای بین‌المللی را نداشته و تمایلی به چالش نوازندگی حرفه‌ای فلوت، آن‌گونه که در جهان مرسوم است نشان نداده‌اند موحد در مورد تاریخ برگزاری مراحل مختلف این کنکور توضیح داد: مرحله اول ۲۴ فروردین، مرحله دوم ۲۷ فروردین و مرحله سوم در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد. زمان برگزاری مسابقات از ساعت ۱۱ تا ۱۷ در تالار آوینی پردیس هنرهای زیبا خواهد بود. کنکورهای انجمن فلوت ایران، همان‌گونه که از مراحل شرکت و رپرتوار آن مشخص است، برای نوازندگان جوانی برنامه‌ریزی می‌شود که به اصول نوازندگی حرفه‌ای چیره شده باشند و برای شناخت قابلیت‌های خود در ارتباط با کنترل اجرا، تفسیر موسیقی، مدیریت کاربرد تکنیک‌های مختلف در حین نوازندگی، برخورد حرفه‌ای با صحنه، و اجرای قطعات از کلیه‌ی دوره‌های موسیقی در فواصل زمانی کوتاه، تصمیم به شرکت در این مسابقه می‌گیرند.

وی در مورد قطعات عنوان کرد: قطعات مرحله اول این کنکور شامل واریاسیون‌های قطعه «فولی دسپاین» اثر مرن مره، «رندو موتزارت ک .۱۸۴»، و «کاپریس شماره ۳۰ از اپوس ۱۰۷» کارگ الرت است. در مرحله دوم شرکت‌کنندگان به اجرای کامل یکی از کنسرتوهای راینکی، نیلسون و یا دوین خواهند پرداخت و در مرحله سوم اجرای قطعه معاصر «In V Acts» آمین فیض‌آبادی به علاوه اجرای یک کنسرت ۳۰ دقیقه‌ای به انتخاب داوطلب که در آن اجرای یک قطعه فلوت و پیانو از دوره امپرسیونیزم اجباری است.

دبیر هنری انجمن فلوت ایران در مورد چرایی حضور تعداد اندکی از نوازندگان فلوت در این کنکور اظهار کرد: ایجاد بسترهای مناسب برای تجربه استانداردهای بین‌المللی توسط فلوتیست‌های ایرانی از وظایف انجمن فلوت ایران است و این انجمن بدون در نظر گرفتن تعداد شرکت‌کنندگان در برنامه‌های خود، و با تعهد به پیاده‌کردن کیفی پارامترهای فرهنگی هنر موسیقی، وظیفه خود می‌داند که فرصت تجربه نوازندگی بر اساس معیارها و سنن بین‌المللی را برای آن دسته از نوازندگان ایرانی که تمایل و قابلیت تجربه این استانداردها را دارند، فراهم کند. جای تعجب نیست که ۴ نفر از افرادی که در این کنکور ثبت نام کرده بودند، قبل از برگزاری، صحنه رقابت را ترک کرده و انصراف داده‌اند. انجمن فلوت ایران حتی چنین تجربه‌هایی را در کارنامه نوازندگان جوان بسیار مثبت تلقی می‌کند، زیرا نشان‌دهنده عزم آنان برای ورود به چرخه‌های حرفه‌ای نوازندگی فلوت و آشنا شدن با استانداردهای بین‌المللی و نه معیارهای اقتصادی در ایران می‌پندارد و تلاش و ممارست برای شرکت در این کنکور را تصمیم جوانان شرکت‌کننده در ایجاد چالش واقعی برای رشد و تحول خود به سمت معیارهای واقعی هنر که در جهان شناخته شده است می‌داند. البته جای تعجب است که جوانان بسیاری در صحنه‌های رسمی موسیقی در کشور همچون ارکسترهای مختلف، پروژه‌های سرمایه‌گزاری‌شده‌موسیقی، تدریس در هنرستان‌ها و در دانشگاه‌های علمی کاربردی مشغول به کار هستند و از نظر سنی شرایط شرکت در این کنکور را دارند، اما هیچ‌یک عزم شرکت در یک کنکور با استانداردهای بین‌المللی را نداشته و تمایلی به چالش نوازندگی حرفه‌ای فلوت، آن‌گونه که در جهان مرسوم است نشان نداده‌اند.

موحد در پایان در مورد برگزاری مسترکلاس و شرایط ثبت نام گفت: انجمن فلوت ایران همزمان با برگزاری این کنکور، در ساعات خارج از اجرای مسابقه، به برگزاری مسترکلاس نوازندگی فلوت توسط کوشیار شاهرودی، کلینیک نوازندگی فلوت توسط آذین موحد، و کارگاه آشنایی با نوازندگی فلوت معاصر توسط کلاریز کشاورز، کارشناس ارشد نوازندگی فلوت از دانشگاه میزوری آمریکا را برنامه‌ریزی کرده است. علاقمندان می‌توانند برای ثبت نام در این کلاس‌ها در تاریخ‌های ۲۴ و ۲۵ فروردین ۹۸ به گروه موسیقی پردیس هنرهای زیبا مراجعه و از آموزش‌های برنامه‌ریزی‌شده بهره ببرند.

کد خبر 4584587 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: موسیقی کلاسیک دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۸۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند و دبیر شورای راهبردی دانشگاههای استان گفت: به همت سازمان امور دانشجویان، اولین دوره المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در کشور برگزار می‌شود که این المپیاد در خراسان جنوبی به میزبانی دانشگاه بیرجند در خرداد برگزار خواهد شد.

 سید مرتضی موسوی افزود: رویکرد سازمان امور دانشجویان از طراحی المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی ، شناسایی، هدایت و توانمندسازی استعداد‌های درحال شکوفا در حوزه فناوری است.

وی از جمله اهداف اجرای این المپیاد را توسعه مهارت‌های دانشجویی در دوران تحصیل و ایجاد پیوند بیشتر میان آموزش و پژوهش، توسعه رقابت سالم، تقویت روحیه خودباوری و ایجاد نشاط و پویایی میان دانشجویان عنوان کرد و افزود: این المپیاد در سه حوزه ورزش‌های دیجیتال-فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری و در دو سطح استانی و ملی برگزار می‌شود.

معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه این سه بخش شامل ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، ورزش‌های رباتیک و فناوری و نوآوری در ورزش است افزود: دانشجویان دانشگاه‌های استان و دانشجویانی که دو نیمسال تحصیلی از تاریخ فارغ التحصیلی آنان می‌گذرد؛ می‌توانند در این المپیاد شرکت کنند.

موسوی  با بیان اینکه شرکت در این رویداد تنها از طریق سامانه Setav.ir امکان پذیر است و دانشجویان دختر و پسر می‌توانند به صورت انفرادی، تیم دانشجویی و یا تیم دانشگاهی در این رقابت شرکت کنند، افزود: به غیر از پرداخت جوایز نقدی در هر دو مرحله استانی و ملی، استفاده از امتیاز‌های آیین نامه‌های دانشجویان سرآمد و جشنواره دانشجوی نمونه از دیگر مزایای شرکت در این المپیاد است.

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی برگزار شد
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند